Followers

Jul 9, 2010

lately

wah segar nye mandi...jam dh menunjukkan ke angka 11.36pm namun mimie baru je usai mandi...lewat mimie mandi..erm...ni salah satu hobi pelik mimie sejak 3 tahun kebelakangan ini...suka mandi lewat malam...mimie buat kalau mimie kat hostel je...huhuhu~~~segar mandi malam2 ni...nak tido pun rasa fresh je...

sadness...lately mimie rasa mood mimie tak ok..oleh kerana macam-macam yang terjadi sekeliling mimie ni...tah la...kejadian yang berlaku ni macam dah di rancang...semalam mimie rasa sanggat touching ngn asha...before this mimie ngn dia close sanggat2...tapi semalam mimie rasa macam mimie tahan..padahal dia x de pun cakap pe pn...then mimie hempas pintu sekuat hati mimie...tu je cara mimie menunjukkan kemarahan mimie...so mimie ngn asha jadi mcm x ok sejak kejadian semalam...pagi td time mimie bersiap2 nak g kolej pun mimie x bercakap langsung dgn dia...ni perangai mimie...mimie tak akan tegur orang kalau orang tak tegur mimie dulu...so dengan itu mimie bersikap bersahaja je bila mimie dengan dia...jahat sebenar nye mimie ni..tak macam yang pernah mereka perkatakan yang mimie ni baik...huhuhu~~~~manusia.....petang tadi time mimie duduk sorang2 dalam bilik ni asha datang kat mimie then mintak maaf...sambil peluk mimie...sedih rasa nye...bukan lama lagi kami di sini...tinggal beberapa hari je...sedih sanggat nak tinggal kn mereka kat cni...susah senang,makan minum,tidur,mandi semua nya dengan mereka...kami walaupun gaduh2 kami tetap baik..bak kata perpatah air di cincang tak kan putus...mimie rasa mereka dengan mimie dah macam adik beradik...waaaa~~~~tersanggat sedih di kala ini mimie menulis...(ayat x lh bla)...

td time mimie tengah busy dengan slide2 yang patut mimie prepare tuk esok tiba2 cik dan (warden) datang...dia bising2 pasal mesen basuh yang kami buang dpn rumah ni...so pe lg mimie mtk faris dpn umh ni tolong angkat bawak turun...erm...lepas je semua nye selesai mimie tgk fiza macam ada yang x kena...tiba2 bad mood..menangis...makan ubat dan terus tido...erm...mimie memang tak pernah cakap apa kalau dia bad mood...mimie tak akan tegur...mimie kenal perangai dia dah tiga tahun duduk sebilik dangan dia...mimie tahu sebenarnye dia dia bad mood pun cz bf dia...erm...boyfriends lagi...enough la...lelaki bila dia susah je dia akan cari kita...kalau dia senang dia akan cari other girl...mimie dah merasai nye...sakit...memang sakit..but not 100% guy cam 2...erm...habis cerita pasal fiza...mimie nk cakap pulak pasal emy...td time pas buang semua sampah2 sarap depan rumah ni mimie,emy n fatin masuk and kami duduk depan tv ber3...masing2 dengan lappy masing2...mimie pe lg...layan fb la...tp fb pun bosan...mlm ni mimie bukak page "saya bahagia bila dia bahagia walaupun bukan dengan saya" kat dalam tu lak miss (miss la kot) admin dia tulis life must go on...we must show to him we can live without them...cm ni la ayat dia...tacing kan...hahaha~~~pas 2 dari tempat emy mimie dengar macam suara esakan...mimie ingat lagu yang emy pasang 2 bunyi macam 2...(dia pasang lagu my heart will go on)...rupa2nya memang dia tengah menangis...menangis kerana sang arjuna nya seakan sudah mempunyai insan yang lain...wah~~~sadis...sebelum tu fatin ada bagitau kat mimie yang dia tak boleh lupakan syamir..bf dia yang dia jumpa masa prtkal ari 2 kat sabak bernam...dari sinar mata fatin mimie tahu yang dia seakan mahu menangis...mimie peluk dia tuk cuba tenang kan dia...sedih rasa nye...mimie rasa apa yang mereka rasakan...mimie nak cerita lagi pasal 2,3 hari yang lepas ada sorang girl ni sound mimie pasal mimie kacau bf dia....hello!!!!!i x lahap jantan k...mimie nak je cakap macam 2...bf dia yg terhegeh2 kat mimie...mimie layan kan je..pas tu sang gf ni asik nak marah2 mimie...fade up la...mimie pun ada prob mimie sendiri...bosan sanggat2 dengan apa yang terjadi lately ni...

fatin,emy, asha and mimie

mimie fatin and asha

 fiza and mimie

 ni la nurul amira aka emy...

 lepaking at mamak sampai puluk 2 am..orang lain sibuk dengan bola...kami sibuk dengan roti nan
-

-
-

-
inilah kami...

-
-

-
-

mimie

emy
fatin

fiza..


my sweet besteeeesss~~~~

 

2 comments:

  1. gubira nye nampak pic tu :)


    happy always oke ?

    ReplyDelete
  2. of course epi always...but syg mereka...
    huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails