Followers

Nov 11, 2011

111111

wah....11/11/11....sweet nye tarikh ni...sume nye 1...alahai chumel nye....tarikh yang ramai orang pilih tuk resepsi pernikahan kawan2 mimie...hari ni je de 2 orang kawan mimie nikah...terkebetulan pulak tarikh ni jatuh pada hari jumaat...mmg sweet la...mst sweet 11 kn mereka ni...lg sweet klw 7/11 cz sama mcm 7 eleven...hahahaha...sebenar nye mimie ngn budak2 opis ni baru je blk dr mid valley cz clbrate farah...so untuk membuang masa mimie ngn friza,farah,zue and anis g la round2 mid ni...sementara menunggu jalan x berapa nk jem tuk balik ke office...erm...pada asal nye mimie nk g pet world tp bila lalu je dpn MVEC mimie npk de wedding exhibition...pe lg teruja la kami2 tuk tgk pe yg de dlm 2...erm...first2 msk je dh npk de weeding planner yang sangat sweet...wah sangat teruja...cantik sungguh...harga???pn cantik gak...mimie rasa klw cm ni kawin je makan budget more than 50k...erm...x pe la...kawin sekali je kn dlm seumur hidup...so 50k tu mimie rasa kecik je jika nk di banding kn dgn kebahagian yang kekal untuk selamanya...wah...serious..ok sebenarnye bt pe mimie tgk sume2 2 td...mimie rasa lama lagi kot mimie nk melangkah ke alam ni...walaupun dia pernah menyuarakan bahawasanya dia mahu kami bernikah tapi mimie belum sedia dr segi mental n fizikal...mak mimie pun selalu cakap yg mak mimie x puas nk jaga mimie...so pe lg...time 2 enjoy kne panjang kan...erm...lg satu mimie x de jodoh lg kot...seru x sampai lg...so wait till the end...hahahaha....mimie sayang dia...aik...tetiba je kn...tp serius mimie sayang sangat kt dia...doakan la jodoh kami ye...kalau dia la rusuk mimie, mimie harap sampai bila2 kami akan bersatu...yeeha!!!mak!!!org nk kawin!!!hehehee

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails