Followers

Jul 3, 2012

saya insan yang lemah

Assalamualaikum...helo..alhamdulillah harini masih lagi mimie bernafas n dpt lihat dunia ni...dunia yg penuh dgn mcm2 perangai manusia...erm...sebenarnye mimie harini cuti cz baru je pas bt operation last saturday...x teruk pn..just small la...even small pn mimie rasa kne buang..smlm dia dh bukak jahitan mimie..so arini doc ckp ddk rest je kt umh...jgn bt keje berat..hahaha...lawak la doc ni...mkn pn kne pantang...haih...x suka la rasa mcm ni...sebenarnye mimie rasiakn sume nye dr fmly mimie time nk bt 2..abis je mimie baru gtau...dlm sakit2 mimie drive gak dr shah alam blk damansara..before 2 mimie sempat membeli belah..haha..sakit2 gak tp beli tetap beli...mlm 2 mimie rasa blk pn dekat2 nk kul 10pm..mlm 2 mmbe mimie call lg ajk kuar around 12am n blk  dlm kul 5am..ala lepak kt nz je kot...myb mimie banyak jln kot 2 yg cm berbisa2 sakitnye...

awak...sebenarnye kita ingat dari 1st july lagi besday awak hari ni..kita nk wish tapi kita rasa macam tak perlu la...kita dah semakin jauh dengan awak...awak macam x anggap kita ni kawan awak lagi kan..kita rindu awak tau...seperti sebelum2 ni kita selalu terfikir hadiah apa paling terbaik untuk awak...sampai kita buntu tau..taun ni pun kita rasa macam tu jugak...tapi kita fikir...awak terima ke lagi klw sy bg?kita suka la tgk awk pakai apa yg kita bagi...awak...kita sayang awak tau...tp jarak yang pisahkan kita...kan best kalau kita berdua still mcm dulu...huhuhu...

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails