Followers

Mar 18, 2010

emak...

petang ni mimie dapat call dari mak mimie,  hari ni mimie memang rasa x sedap hati sgt2...mimie rasa mcm semcm je...mkn igt mak,td dlm cls igt mak, senang cite sepanjang ari ni mimie mmg igt mak je...semalm je mimie x call mak cz adik mimie dh msg mimie story pasal mak...adik cakap mak ok je...just adik tanya sama ada mimie blk kg or x minggu ni...but mimie cakap kat adik mimie yang mimie x balik kg cz de banyak sangat assignment yang mimie kena buat...pas 2 mimie pn de test...so mimie x dapatlah nak blk kg...pas 2 adik just cakap yang mak g klinik cz mak x sedap badan...mak mmg selalu x sedap badan...mimie igt mak skt biasa2 je.. tp rupa2 nye salur darah mak tersumbat...YA ALLAH...mimie btl2 terkejut...td time mak call 2 mak x ckp lak...mak just cakap yg mak x larat nk ckp lama2...x sampai 5 minute mimie ltk phone call mak tetiba mimie dpt call dr aunt lily mimie lak...dia yg cakap mak nye salur darah tersumbat n kne bt operation... mak mmg x nk cerita pe2 kt ank2 dia...lg2 kt mimie cz mak tau yg mimie akan cepat risau and menangis...mimie sangup bt pe je tuk mak...ye la mak kte de satu je dlm dunia...mimie x lh hidup tanpa mak...mimie sayang mak lebih daripada mimie syg kn nyawa mimie sendiri...then mimie capai phone trus mimie call angah mimie...angah pn ckp benda yang sama...semua org ada kt kg...tggl mimie je...mimie x sabar rasa nye nk blk kg awl2 cz mimie nk jumpa mak mimie...

YA ALLAH...KAU KUATKAN LAH IBU KU DALAM MENGHADAPI UJIAN YANG MENIMPA DIRINYA...

amin...

2 comments:

  1. saya doakan semoga mak mimie semakin sembuh k..

    ReplyDelete
  2. tanks zack....
    sy pn nk mak sy sht cpt gak...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails