Followers

Sep 27, 2012

sudikah awak jadi yang halal untuk saya..

assalamualaikum!!!

haih..semak nye bog mimie ni..ramai sawang berkeliaran sana sini...hahaha...erm...actually mimie de story mori best terhangat dari ladang...rasa seakan mahu jerit bagi satu dunia tau pe yg mimie rasa...so tuk nk di jadikan ingatan sepanjang hidup ni mimie rasa mimie harus tulis n sebar kn satu duian pasal cerita happy mimie ni...

pisst...pisst...wey korg nk tau x yang sejak dia dtg dlm hidup mimie,mimie rasa seakan dunia ini ana yang punya...hahaha!!!dia 2 sape?ala dia la bakal yang halal untuk saya!!!ouch!!!so sweet...haha...

first time jumpa dia rasa mcm "poyo gila budak ni" suka bg nasihat sana sini...biasa la mimie ni bukan nye suka dengar cakap org..tp pe nk buat kalau keluar berdua je...boring..so mimie dengarkn je la pe yg dia sampaikan..salah mimie jugak time tu banyak cerita kat dia..biasa la mulut mimie ni bukan reti tutup sangat...asik nk cakap je...klw diam pun time makan...tp tu pun still nk bercakap lagi...xpun time tido...tu pun kalau mimie x ngigau...hahaha...first time jumpa dia mimie dapat rasa yang dia ni sangat2 caring..mana tak nye...dah la keluar ngn dia malam...pas tu lepak sampai tengah malam...pas tu nk balik rumah dah mengagau...tau je la kn yang mimie ni sangat penakut...even dalam rumah pun takut lagi mau jalan sorang2..lalu pulak depan kubo cina..memang meraung la jawabnye..malam tu mimie sengaja je mintak dia hantarkan mimie g hgway cz mimie lg senang kalau blk ikut hgway...ramai kereta..so de kawan cikit..pas tu dia pun on je...terus je ckp ok..wah!!!terharu rasa nye..

ala...cop2...sok mimie cont lg ea..part 2 pulak la...dia dh call...:))...yeahhh

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails